<<-- openstreetmap.hu

Magyarországi CLC Területhasználati adatok (erdők stb) OpenStreetMap szerkesztéshez

Figyelem!! Már nem importáunk további CLC-t. Úgy tűnik, hogy a EU-s Corine adatok alapján történő rajzolás SEMMILYEN előnnyel nem jár olyan területen ahol Bing műholdkép látható! Ott a műholdképről felismerhető területeket rajzoljuk meg! Ahol már importálva van a CLC, ott hozzá kell igazítani a Binghez, amennyiben aktuálisabbnak tűnik! Lásd Területfunkciók és felüetbordítás térképezése.

Az oldal célja az volt, hogy a rendelkezésre álló CLC adatok feldolgozását könnyebbé tegye. A kiválasztott település CLC adatai, az OSM adatbázisban már megtalálható adatokkal összefűzve tölthetők le.

Így amikor egy újabb település berajzolását kezdenéd, a környező települések már meglévő - CLC-ből importált - csatlakozó vonalaival egy kapcsolatba szervezve kapod meg azokat a vonalakat is, amiket épp importálni szerednél A meglévő multipoligon kapcsolatokba való befűzés CLC:id alapján történik, azaz, ugyannanak a területvonalnak a folytatása automatikusan a már meglévő területvonal folytatása lesz, ha innen töltöd le az adatokat.